Music Mind Games in Zwolle

Music Mind Games is een innovatieve methode voor het leren van muziektheorie en solfège (gehoortraining) ontwikkeld door Michiko Yurko. Hierbij wordt gebruik gemaakt van creative spelletjes en leuke aantrekkelijke materialen. Freddie? Do-re-mi? Magische noten? Micky oren? Scrabble? Fine? Hierover leer je alles tijdens de lessen Music Mind Games (MMG)!

‘De missie van Music Mind Games is om te onderwijzen, inspireren en het voorbereiden van de kinderen op hun toekomst, één creatief spel tegelijk.’

De lessen zijn geschikt voor kinderen van ca. 7-13 jaar. Les hebben op een instrument is niet nodig. Echter zullen de lessen MMG een boost geven aan de muzikale ontwikkeling en zeer ondersteunend zijn voor de (eventuele toekomstige) instrumentale/vocale lessen. Ouders/verzorgers zijn van harte welkom bij de lessen. Ook zij zullen dan worden ondergedompeld en meespelen in de wereld van Music Mind Games.

𝄞 Klik hier en meld je aan!

De lessen zijn op vrijdag 17.15u-18u in het muzieklokaal van basisschool De Octopus, Provincieroute 143 Zwolle. Gedurende het schooljaar zullen er 20 lessen MMG zijn. 26 april 2024 is een uitloopdatum mocht er een les uitvallen.

Data lessen:
De hele cursus kost €180 per kind.

Vrijdag 3 november 2023 is een open les voor iedereen die geïnteresseerd is. Er wordt op de vloer gewerkt dus schoenen graag uit. Neem evt. dikke sokken, sloffen of een kussentje mee als je dat fijn vindt. De open les is gratis. Meld je aan vóór 1 november als je wilt komen.

𝄞 Klik hier en meld je aan!
Bij vragen, bel of mail gerust!
Elien Willems, tel: 06-42932898, email: [email protected]

Over mij:
Mijn naam is Elien Willems, 38 jaar en ik woon samen met mijn kat Kato in Zwolle. Ik heb viool gestudeerd aan het ArtEZ conservatorium Zwolle. Al bijna 20 jaar geef ik viool- en altvioolles en ben de oprichter van het Benjamin en Basis (nu Edward) Strijkorkest. In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met Music Mind Games en ik was direct enthousiast over de positiviteit, creativiteit en het plezier van MMG. In juli 2023 volgende ik de Unit 1 cursus in Genève (Zwitserland) en ben ik sindsdien gecertificeerd MMG-docent.